Promosi Interest Rendah 4.8% (Monthly Rendah)..Jom APPLY SEKARANG!!!

ASB2 Loan Dah Tutup

ASB2 Loan Dah Tutup

Ya, ini sangat mengejutkan! Ingatkan baru mula April 2014, boleh melabur lama sikit. Rupanya April 2017 dah stop asb2 loan di CIMB.

ASB2 Loan dah tutup
ASB2 Loan dah tutup


Ramai sangka apabila ekonomi Malaysia menurun sejak 2015, begitu juga dividen ASB2 menurun menyebabkan ramai yang menjual kembali ASB2 Loan mereka kerana takut kerugian dan tak boleh tampung loan asb2 yang dibuat.

Ini semua meleset dan salah sama sekali. Realitinya ialah mereka yang SERIUS dan FAHAM pelaburan akan terus membuat asb2 loan walaupun dividen semakin menurun. Eh kenapa ye? Ya lah, turun kepada 6.5% jer...masih ok. Bukan rugi teruk...kira lah guna calculator, jangan ikut ikutan kemudian menyesal kerana lepas ni dah tak boleh apply dah.

Jom kita recap skit info pasal ASB2 ni:

1- Had maksimum RM200000
2- Objektif = Menjana pulangan jangka panjang yang konsisten di samping memastikan pengekalan modal pemegang unit dengan menyertai pelaburan di dalam portfolio aset campuran.
3- Saiz Tabung = 10 Bilion

Ya, sedar sedar kuota CIMB telah habis dilabur bro! No more huhuhu....


Ok, jangan pandang belakang lagi. Kita melabur ada objektif. Jangan ikut ikut kata orang yang kata tak untung dan lain lain. Akhirnya dah tak ada peluang, kita juga yang melepas huhu.

Hujung tahun orang beratur amik dividen. Kita masih lagi orang yang "melihat orang lain ambil dividen"......

Act Now for your future....

* Ada yang tanya saya, ASB tak penuh lagi ke?
Jawapan = ASB takde had bro! sebab tu tak penuh2...apa tunggu lagi? Dividen pun lagi best...


Berminat dan serius melabur dalam ASB?

Jika Anda SERIUS nak mulakan Pelaburan ASB Loan anda, Whatsapp SEGERA FairuzRamli 0134555888 atau Klik Link Whatsapp melalui view telefon <KLIK SINI>

Untuk lebih Tips Terkini, Sila LIKE Page FB Saya https://www.facebook.com/asbloancimb





















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Copyright © Asb & Asb Loan. Teknik Strategi Terbaik asb loan CIMB Islamic Designed by azhafizah.com